Zaposlenje

GOLF-ŠPED

Zaposlenje u GOLF-ŠPED-u

Želite da radite u našoj firmi?

GOLF-ŠPED je privatna kompanija okrenuta tržištu i rezultatima merljivim kroz kvalitet poslovanja. Težimo održivom poslovanju koje podrazumeva visoku efikasnost uz pružanje sigurnosti zaposlenja i kvalitetnog radnog okruženja. Smatramo da poslovni uspeh presudno zavisi od naših zaposlenih i stoga je ulaganje u odabir, razvoj i zadržavanje kadrova vrhunski prioritet organizacije. Poštujemo svakog zaposlenog i svakog kandidata za posao. Zapošljavamo one za koje verujemo da će dati najveći radni učinak, da će se najbolje razviti u okrilju naše kompanije i da će se u njoj dugo zadržati. 

Kakve kandidate tražimo?

Tražimo ljude koji vole da rade i da se dokazuju kroz svoj rad. Uvek dajemo prednost kandidatima koji su fokusirani na svoje radne zadatke, koji žele da se razvijaju, i prihvataju odgovornost za sopstveni rad i dostignuti profesionalni nivo kroz usavršavanje i napredovanje. Stalna okrenutost našim klijentima, požrtvovanost i snalažljivost u izlaženju u susret klijentima uvek će imati prednost u odnosu na pasivno pridržavanje starih navika ili procedura. Tražimo zaposlene koji prihvataju ciljeve i vrednosti organizacije i koji će ostati u kompaniji niz godina. 

Šta nudimo?

Nudimo komforno, sigurno i bezbedno radno okruženje, ispunjenje svih prava zagarantovanih Zakonom o radu i drugim propisima koji regulišu radne odnose. U našem kolektivu vlada odmerena komunikacija, učtivo ponašanje i poštovanje svačije ličnosti.

Kriterijum uspeha kadrovske politike jeste da zaposleni u najvećoj meri razvije svoje potencijale kako u pogledu nivoa obavljanja svog posla, tako u pogledu nadoknade za svoj trud.

Otvorene pozicije:

Zahtevi: Vozačka C i E kategorije sa licencom, lekarsko uverenje.

Uslovi rada: Sigurna i redovna zarada.

Dužnosti: Praćenje utovara, istovara, i prevoz. Praćenje dokumentacije. Odgovorno i savesno ponašanje.

* Prednost kandidatima iz okoline Uba.

Popunite formular u nastavku.